שחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/05/2003 | 22:12 | מאת: אדרית

האם מדרסים עוזרים לבעית שחיקת סחוס בברך והאם יש הבדל בין מידרס גבס למדרס ביומכני לבעיה של שחיקת סחוס?

מדרסים אים עוזרים לבעיית שחיקת סחוס בברך

12/05/2003 | 17:12 | מאת: אדרית

אני ממש מחפשת תשובה לבעיה. הבת שלי חיילת וכל אורטופד שהיא פונה אליו בקושי מתיחס. אחד רצה לתת לה פטורים שונים אחרים שולחים אותה לפזיוטרפיה האחרון נתן לה מדרסים והפזיטרפיסט האחרון המליץ על מדרס ביומכני. יש לה כאבים בברכיים שהתחילו לאחר הגיוס אך מלפני זה היו לה כאבים בעצם השוק שזזו לאורך העצם. הבחנה של שחיקת סחוס ניתנה לאחר מיפוי עצמות . למי יש לפנות במסגרת הצבא להתיחסות מעמיקה ? תודה

מנהל פורום אורתופדיה