Hallux Valgus

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/05/2003 | 22:34 | מאת: רינת

שלום , רציתי לברר אם ניתן לבצע כיום ניתוח ל- Hallux Valgus בכף הרגל באמצעות שימוש בלייזר ? בנוסף עברתי ניתוח בכף רגל אחת בלבד לאותה הבעיה לפני 4 שנים ומאז יש לי כאבים בכרית של כף הרגל, יותר נכון לחץ כשאני הולכת עם כל נעל קצת יותר מדי, ובמיוחד עם נעלי עקב, אמרו לי שעם השנים זה יעלם, אך לא נראה לי. האם ניתן לעשות משהו ?

לא מבצעים ניתוחים אורתופדיים עם לייזר. אשר לרגלך הכואבת בלי לבדוק אותה ולראות צילומי רנטגן אי אפשר לדעת .

מנהל פורום אורתופדיה