דלקת פרקים או גידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/05/2003 | 19:45 | מאת: גל

האם ניתן בעזרת בדיקת דם לדעת האם יש לי דלקת גידים או פרקים באזור מפרק הירך או גב תחתון. או שאולי יש שם ווירוס הגורם לכאבים. צילום ומיפוי עצמות לא עזרו בדיאגנוזהץ איך להמשיך ?

יש מצבים כמו דלקת שיגרונית , דלקת זיהומית , מחלת בכטרב ,לופוס אריתמטוזוס שבהם ניתן באמצעות בדיקות דם שונות להסתיע לאיבחון המחלה.במרבית המקרים אין ערך לבדיקות דם. אשר להמשך- המפתח לתכנית האיבחון הוא ממצאי הבדיקה הגופנית .

09/05/2003 | 18:30 | מאת: רן

נראה שהקרנת הכאב למפשעה/אגן היא מהגב. מה עוד ניתן לעשות מעבר למיפוי וצילום רנטגן מבחינת אבחון הגורם. יש לי כאב במפשעה/אגן צד ימין בכפיפה/ הרמת הרגל.

מנהל פורום אורתופדיה