כאב\דלקת גיד כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/05/2003 | 11:29 | מאת: xx

מזה כחודש אני סובל מכאב בצד העליון של כף הרגל אורטופד אבחן - דלקת בגיד סיימתי לקחת 25 מ"ג וויוקס במשך 10 ימים ללא הועיל-הכאבים בהליכה נשארו האם עלי לחזור אליו להמשך כדורים??? מה הטיפול במצב זה?אני צולע ... מתי הסבל ,לפי נסיונך,ייפסק והכאבים יחלפו???

אכן עליך לחזור אל אותו אורתופד . אחרי הכל יתכן שהוא טעה באבחנה והוא יהיה הראשון שירצה לדעת זאת .

08/05/2003 | 22:46 | מאת: אייל555

יש לי פיתרון בשבילך לבעייה זה מה שהיה לי בדיוק תתקשר אליי ל067551923 תקבל תשובה מיידית וטיפול מה צריך לעשות בדיוק

09/05/2003 | 16:45 | מאת: היבר חוכם

הו הנה עוד היבר חוכם.

מנהל פורום אורתופדיה