אורתופדיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/05/2003 | 10:44 | מאת: רפי

לרופא שלום, אני מתענין עבור אבי שהוא בן שבעים וסובל מכאבים קשים שאף גורמים לו לצלוע. זה שנים מספר שאבי סובל מהסחוס בברך, והרופא האורתופד אומר לו שזה הגיל ואין מה לעשות. לאחרונה ידידה שלי עברה ניתוח של פרסקופיה של הברך. שאלתי היא האם ניתוח כזה יוכל לעזור לו , או שיש טיפול או התערבות כירורגית שיכולה להביא מזור כלשהו. תודה רבה . רפאל

תשובה בנוסח "זה הגיל ואין מה לעשות " היא תשובה בלתי ראויה לחלוטין. איני יודע מה מצב ברכו של אביך אבל אני בטוח שיש דרכים לעזור לו החל בפיסיותרפיה ,תרופות אמצעי תמיכה וניתוח. יש כמובן צורך לאבחן בדיוק אתמחלתו.

מנהל פורום אורתופדיה