דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/05/2003 | 23:22 | מאת: מיכאל

שלום. אחותי בת 26 היא רקדנית הסובלת מזה מס' חודשים מדלקת בגיד המפשעה. פיזיוטרפיסט הלהקה שבה היא רוקדת אבחן זאת אך אינו מצליח להעניק לה שום טיפול מונע / עוזר שיקל על הכאב או ימנע מהדלקת לחזור כל פעם מחדש. כלומר היו תקופות ארוכות שבהן לא עשתה כל פעילות גופנית אלא רק כל מיני תרגילים עם הפיזיוטרפיסט. אך כאשר חזרה לפעילות (וזאת בהדרגתיות) הכאבים מיד שבו. היא גם רק מס' רופאים מומחים אך אף אחד לא הצליח למצוא טיפול הולם לבעיה. אחותי כבר חיה והסתגלה לכאב - אך זוהי לא דרך לדעתי. אני מוצא אותה הרבה פעמים אפילו מתקשה בהליכה ומנסה לא להראות סימני כאב. מהו הטיפול הטוב לדעתך?

באזור המפשעה יש לפחות 5 גידים . כאשר אומרים גיד המפשעה כאלו אמרו העצם של הכלב. שלא לדבר עלכך שכאב באזור המפשעה יכול הגרם מגורמים נוספים. תביני אם כן שלבקשת עזרה באמצעות האינטרנט יש רק תשובה אחת : אשמח לבדוק אותך במרפאתי ואולי אמצע פתרון.

מנהל פורום אורתופדיה