נפילה + מחלת סכרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/05/2003 | 22:48 | מאת: נטעלי

אבי החליק על מדרכה וקיבל מכה חזקה מתחת לברך עם פצע פתוח . באותו יום הוא הגיע למיון ועשו לו זריקת טטנוס וכן קיבל אנטיביוטיקה. אך מאותו יום הוא לא יכול לדרוך על הרגל ויש לו ממש כאבים הוא ניגש שוב למיון ובדק אותו אורטופד ועשו לו צילום כדי לבדוק שאין לו שבר . אך הצילום היה תקין ונאמר לו שיש לו שטף דם והזמן יעשה את שלו. אני יודעת כי בגלל הסכרת שיש לו הפצע ירפא יותר לאט. האם זה יכול להיות סיפור ממושך ואו האם אתה ממליץ לגשת שוב לרופא אחר שיבדוק אותו. תודה על התשובה

חשוב לעקוב אחר תהליך ההחלמה של הפצע אך גם אחות מיומנת תדע לעשות זאת.

מנהל פורום אורתופדיה