כאבים בצוואר ובכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/05/2003 | 19:27 | מאת: ט

שלום, לפני למעלה מחודש התחלתי להרגיש כאבים באיזור הזרוע הימנית הצוואר, בצילומים לא ראו שום דבר ולכן הוחלט שיש לי דלקת באיזור. ראוי לציין שיש לי נימול בידיים ולעתים כפות ידיים מתייבשות. emg אולי לעשות רק בעוד חודש . ניתן לי טיפול ברדיאן בי שעלי למרוח אותו פעם אחת ביום באיזור הכואב. הייתי מעוניינת לדעת מזו בדיוק הדלקת? איך היא נוצרה? האם הטיפול ברדיאן בי אכן מומלץ או ישנם טיפולים טובים יותר למקרה זה (ראוי לציין שלא אכפת לי לשלם כל מחיר בלבד שאני אדע שמדובר בטיפול המתאים) ,ומהם הסיפטומים המוכיחים למעשה שיש לי דלקת בגב ולא בעיה אחרת? תודה רבה, ט

06/05/2003 | 15:31 | מאת: שלמה

שלום רב דר " האם לפריצת דיסק אל 5 אל 4 .?רצוי ומומלץ המכשיר BACK LUVE מה דעתך טיפולים טרמים יכולים לעזור המליץו לי לעשות ניתוח אינני מעונין אני מסוגל ללכת שעה עם כאבים ברגל השמאלית הטיפולים הומלץ אך ורק ניתוח בו אני לא מעונין

08/05/2003 | 19:41 | מאת: שלמה

תודה שלא עניתה על שאלתי בנוגיע לטיפול

המכשיר מיועד באופן כללי לכאב גב תחתון . חימום מקל על כאב הגב.

לצערי הרב נעשה שימוש רב ולא מצדק במילה דלקת. זאת ועוד אי אפשר להגיד דלקת בלי בלי לציין היכן היא מתרחשת. קרוב לודאי שיש לך בעיה בעמד השדרה הצוארי אך יתכן שיש לך בעיה בכתף . העובדה שנשלחתלבצע EMG מראה שרופאך מחפש את הבעיה בעמוד השדרה רדאין ב' אינו מרפא שום דבר .

מנהל פורום אורתופדיה