הימיפורזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/05/2003 | 22:27 | מאת: אלינה

או קיי אני בת 18 וחצי נולדתי עם הימפורזיס ימיני. ברצוני לקבל פרטים על המחלה הזו על המחקרים ועל הסטסטיקה של החולים במחלה זו, בנוסף ברצוני לצור קשר עם כל היודע דבר וחצי דבר על המחלה, דרכים לקבלת סייוע.

המיפרזיס אינה מחלה המיפרזיס הנה סיבוך של מחלה כמיפרזיס יכוללהגרם עקב פגיעה במוח במהלך ההריון, בעת הלידה ,עקב פגיעה בכלי דם במוח או בדרך אליו , עקב פציעה, עקב זיהום או עקב גידול. בכל מקרה הנושא אינו שייך לפורום אורתופדיה אלא לפורום נוירולוגיה.

מנהל פורום אורתופדיה