מגה גלופלקס+MSM

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/05/2003 | 16:06 | מאת: רינת

מה המטרה של הכדורים והאם זה יעיל לאחר שברים במפרק הברך והקרסול לאחר שנתיים?

הכדורים מכיליםגלוקוזאמין סולפט שיש לו אפקט של"שמירה על הסחוס" וכונדרואיטין סולפט הפועל נגד דלקת. היעילות נשמרת כל עוד יש סחוס להגן עליו

02/10/2003 | 21:06 | מאת: זאב

שלום!! אני מעוניין לברר איפה רוכשים את התרופה בניו- יורק, תחת איזה שם היא מופיעה? אני מעוניין לרכוש דרך האינטרנט את התרופה מגה-גלופלקס + MSM, היצרן הוא: american health .כיצד אני מזמין ולאיזה כתובת להכנס?

מנהל פורום אורתופדיה