מקור עורב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/05/2003 | 07:34 | מאת: ליבי

בוקר טוב לאחרונה חזרתי מטיול טיפוס בו גרמתי לנזק בכתף ימין, אחד המטפסים שהוא פיזיוטרפיסט במקצועו טען כי מדובר במקור עורב. נכון להיום הכתף אינה זזה "חלק" ונשמע "קליק" עם כל תזוזה( מעלה מטה סיבוב ) מהו מקור עורב והאם זו יכולה להיות הבעיה? מה עלי לעשות כדי להתגבר על כך? תוך כמה זמן אוכל לחזור לפעילות שוטפת?

מקור העורב הנו זיז עצם בצורת מקור הבולט באופן נורמלי מצואר עצם השכמה ומתחברים אליו שלשה שרירים. מוקר העורב ,אםכן אינו מחלה. מה כן יש לך ? שלחי את הכתף ונבדוק.

מנהל פורום אורתופדיה