שתי שאלות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/05/2003 | 22:09 | מאת: יעל

1. לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח בעקבות שבר של פיקת הברך. במהלך הניתוח קובעה הפיקה בעזרת שני מסמרים וחוט ברזל: קונסטרוקציה של ממש. מאז אני סובלת מכאבים בלתי נסבלים. לעתים חשה קשיון באזור הניתוח. כמה זמן אמור לחלוף עד שהמצב חוזר לקדמותו ? אם בכלל? 2. ללא קשר לשאלתי הראשונה - כיצד נקרא האיזור שמאחורי הברך? הקפל שמאחורי הברך? השם המקצועי והשם הספרותי. בתודה מראש

1. כאבים בלתי נסבלים -שלשה חדשם אחר ניתוח -אומרםדרשני. צריך לבדוק את הברך ולחזור על צילום. 2. גומה פופליטאלית POPLITAL FOSSA

09/05/2003 | 17:49 | מאת: יעל

תודה מקרב לב

מנהל פורום אורתופדיה