רגלי O

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/05/2003 | 12:31 | מאת: רוני

בעבר פניתי אליך בשאלות ויעוץ לגבי ניתוח רגלי O והסברת לי שאכן הניתוח מבוצע בארץ. לפני מספר חודשים פניתי לרופא האורטופד בקופ"ח והוא לא המליץ על ניתוח זה ואף הסביר על סיבוכים חמורים שיכולים להיות כתוצאה מהניתוח, ופסל על הסף את בקשתי. אני פונה אליך שוב, כיוון שאני מאוד מעוניינת בשיפור מראה של רגלי וגם שיפור הכאב כתוצאה מקשת ברגליים. אנא אם תוכל לעזור בתחום לאן אני כן יכולה לפנות ואם יש לך מה להוסיף. תודה מראש, רוני

מטבע הדברים איני יכול לדון עמך אלא ברמה העקרונית, מעבר לזאת אוכל לעזור לך ובשמחה רק לאחר בדיקה ועיון בצילומי הרנטגן.

07/05/2003 | 03:25 | מאת: רוני

האם לישלוח צילומי רגלים? ולאן לישלוח? תודה , רוני

מנהל פורום אורתופדיה