כף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/05/2003 | 09:22 | מאת: כף יד

שלום לך עברתי לפני שלושה חודשים ניתוך של גיד מיישר של אצבע 1 2 בנוסף לגיד שקרע גם עצב נפגע לי ואני לא מרגיש את האצבאות היד כל הזמן נרדמת לי ואני לא מצליח לאגרף אותה אשמח אם תאמר לי מה בקשר לעצב ואם אני יוכל לתפקד כמו שתפקדתי בעבר תודה עודד

איפוא היה הפצע מהי האצבע שנפגעה 1 או 2 . איזה אצבעות אינך חש. מהו אזור חוסר התחושה? גבי ,כפי או צדדי (איזה צד )

04/05/2003 | 18:41 | מאת: עודד

שלום לך אזור החתך הוא בין האבע לאמה לאורך כל כף היד מהאזר העליון איני מרגיש את האמהבצד אחד והאיזור הוא החלק העליון של היד לאורכו מלמעלנ ועד למטה בנוסף נפגע לי גיד מישר כך שיש לי מגבלה ליישר את האצבע לאחר שאני מנסה לאגרף את היד אני מרגיש מאין מתיחה בכף היד עצמה מתחת לאיזור האצבע זה בגלל העצב שנפגע בנוסף לגידים ולמה היד נרדמת כל הזמן לאחר פעילות תודה על תשומת הלב

08/05/2003 | 10:20 | מאת: עודד

דר' אסא לב-אל כתב/ה: > > איפוא היה הפצע מהי האצבע שנפגעה 1 או 2 . איזה אצבעות אינך חש. > מהו אזור חוסר התחושה? גבי ,כפי או צדדי (איזה צד ) אני לא מרגיש את אצבע 2 אזור חוסר התחושה הוא גבי בין אצבאות 1 ו 2 הפצע הוא חתך בין אצבעות 1 ו 2 תודה

מנהל פורום אורתופדיה