כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/05/2003 | 12:46 | מאת: רחלי

שלום, יש לי כאבים, שבעיקר חוזרים בלילה באיזור, שאת שמו המדוייק איני יודעת, אך הוא נמצא בקו העליון והסופי של הטוסיק. כשאני ממששת יש שם עצמות. הקו הוא בעיקר בלילה. על מה זה יכול להעיד. יש לציין, שעכשיו אני נמצאת בתקופה מאוד מתוחה ולחוצה ומרבה גם להרגיש כאבי גב. אבל לכאבי גב אני כבר רגילה (עבודה מול מחשב, נהיגה רבה וחוסר פעילות גופנית). מה שמטריד אותי יותר זה הכאבים ההם שציינתי בהתחלה. אודה לך על תשובתך. רחלי

מיקום מדוייק של מחושים הוא צעד ראשון באיבחן. מתאורךאנייכול לנחששמדובר בכאב ורגישות מקומית על רכס הכסל כלומר שולי עצם העגו הגדולה. כאב שםיכולנבוע ממתח השרירים הנאחזי בעצם זאת . משאמרתי זאת אציין כי זו רק אפשרות אחת מיני רבות ובלי בדיקה לא ניתן להגיע רחוק.

מנהל פורום אורתופדיה