כפות רגליים נוטות פנימה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/04/2003 | 23:12 | מאת: רותי

שלום רב, לביתי בת השנתיים ו- 3 חודשים כפות רגליים נוטות פנימה מלידה. היינו במעקב אצל אורתופד ילדים שהמליץ על תרגילים שביצענו במשך השנה הראשונה. לאחרונה חלה החמרה בנטיית הרגליים - הדבר מסב לה סבל רב שכן היא נתקלת ברגליה ונופלת. רופא הילדים המליץ על נעילת רגל שמאל על ימין וההפך. מה דעתך? (להערכתנו היא נופלת הרבה פחות מאז שהתחלנו בכך).

הרעיון של החלפת נעלים כפתרון לכפות רגליים נוטות פנימה הוא אוילי עד דמעות.

12/05/2003 | 00:10 | מאת: מיכאל

נעילת נעליים הפוכות סייעה גם לבני הקטן, לאחר 3 חודשים הרגליים התרגלו "ללכת ישר". תתמידי ואל תתיאשי.

מנהל פורום אורתופדיה