קריסה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/04/2003 | 14:45 | מאת: ג'קי כהן

כבר כמה חודשים יש לי כאבים שהולכים וחוזרים מידי פעם ברגל שמאל ואורטופד אבחן זאת בתור קריסה בכף הרגל ולכן לדעתו אצטרך מדרסים ביו מכניים השאלה היא אם יכולה זו להיות בעיה אחרת? (יש לציין שבנעליים גבוהות הכאבים כצעט ואינם מורגשים)

אני לא בדיוק מבין למה הכוונה ב"קריסה" שלכף הרגל . ובתשובה לשאלתך בודאי שזה יכול להיות משהוא יחד עם זאת נבדקת כבר על ידי אורתופד שסיכם את ממצאיו באופן כלשהוא כדאי אם כן שתשאל אותו שבדק אותך .

מנהל פורום אורתופדיה