עקמת בגיל 50 ??........

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/04/2003 | 20:31 | מאת: רמי

בשבועיים האחרונים אני סובל מכאבי-גב תחתון אורתופד של מכבי איבחן, לאחר צילום, עקמת בגב כיצד לא נתגלה עד היום ? מדוע כאבים פתאום ? מה הטיפול ? שחיה ? יש למישהו תרגילים או טיפים להקלת הכאבים ? עלי לציין שאני לא שמן ועושה הרבה ספורט יש אתרים מענינים בנושא ?

אנשים רבים מסתובבים עם עקמת בגבם עוד מימי נעוריהם מבל שהדבר התגלה. הסיבה שהדבר לא התגלה היא משום שהגב לא נבדק. האמת זה שעפ"ר זה לא כל כך חשוב . לא צריך עקמת בכדי לסבול מכאב גב וכאב הגב לא נגרם על ידיהעקמת אלא על ידישינויים נווניים בדיסקות הבין חוליתיות. הטיפול הנדרש בששה שבועות הראשונים הוא אקמו" עד 8 כדורים ביום. אתרים: הקלד LOW BACK PAIN בחפשן האהוב עליך וצא לדרך.

מנהל פורום אורתופדיה