כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/04/2003 | 05:27 | מאת: שרה

מלומדי. מזה שלושה חודשים אני סובלת מכאבים מאד מטרידים בכתף. הכאבים מגבילים אותי בהרבה תנועות, כמו הסתרקות, כמו סיבוב בנהיגה. בצילום כתף בשני כיוונים נאמר. שינויים ארטרוטיים בפרק הכתף עם איזוריםציסטיים קטנים וחוסר הומוגניות קלה במבנה ראש ההומרוס. אין לראות הסתידות ברקמות הרכות. אני בת 75 כיום. עד לפני חמש שנים עוד שיחקתי טניס. כיום אני פעילה רק בחדר כשר והתעמלות. למרות כל הפעילות בעבר אני גם סובלת מבריחת סידן. אני מקוה שתשובתך תעניק לי איכות חיים. בתודה

אשמח לענות אם רק תשאלי

29/04/2003 | 04:42 | מאת: שרה

שרה כתב/ה: > > מלומדי. > מזה שלושה חודשים אני סובלת מכאבים מאד מטרידים בכתף. > הכאבים מגבילים אותי בהרבה תנועות, כמו הסתרקות, כמו סיבוב בנהיגה. > בצילום כתף בשני כיוונים נאמר. > שינויים ארטרוטיים בפרק הכתף עם איזוריםציסטיים קטנים וחוסר > הומוגניות קלה במבנה ראש ההומרוס. > אין לראות הסתידות ברקמות הרכות. > אני בת 75 כיום. עד לפני חמש שנים עוד שיחקתי טניס. > כיום אני פעילה רק בחדר כשר והתעמלות. > למרות כל הפעילות בעבר אני גם סובלת מבריחת סידן. > אני מקוה שתשובתך תעניק לי איכות חיים. > בתודה

02/05/2003 | 04:41 | מאת: שרה

למה לא זכיתי לתשובה

02/05/2003 | 04:41 | מאת: שרה

למה לא זכיתי לתשובה

מנהל פורום אורתופדיה