כאבים בבית החזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/04/2003 | 18:51 | מאת: מוטי

שלום רב ! יש לי כאבים בבית החזה עם הקרנה לעורף וליד שמאל.ברשותי בדיקות השוללות קשר ללב ולמערכת העיכול.הכאב מתמקד לעיתים בנקודת "מפתח הלב" ומעט שמאלה בגבול בין הצלע וחלל הבטן (ואז הוא בעל אופי חד) ולעיתים באזור החזה הצוואר ויד שמאל (ואז הוא עמום ו"מרוח" יותר).אין החמרה במאמץ.האם יתכן שמדובר בפגיעה עצבית שמקורה בחוליות הצוואר ? איזה בדיקות מומלץ לבצע ? בתודה מראש

הבדיקה הבודדת החשובה ביותר (שמביאה כ80-90אחוז מן האינפורמציה ) היא בדיקת הרופא בתנאי שזו נעשית כראוי. ע לסמך בדיקה זאת בלבד ניתן להחליט על הצורך בבדיקות נוספות ואם כן איזה.

מנהל פורום אורתופדיה