רצועה צולבת קדמית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/04/2003 | 18:08 | מאת: מירי

שלום שמי מירי, לפני חודשיים עברתי ניתוח לשיחזור הרצועה הצולבת הקידמית בברך שמאל, היום אני מטופלת בפיוז' יומיומית ואינטנסיבית. מאז הניתוח יש לי רגישות בבורג הלטרלי, וכאבים עזים. בשבועות האחרונים הרגשתי לאחר ישיבה ממושכת מן הרגשה כזאת,כמו של זריקת הברך במהלך ההליכה. אני מאוד מוטרדת מתופעות אלו. ורציתי לדעת אם אלו תופעות טיבעיות שלאחר הניתוח או שכאבים ותופעות אלו לא אמורות בכלל להופיע.

התופעות שאת מתארת יכולות להיות חלק מתהליך הנורמלי של החלמה אחר הניתוח ויכולות להיות ביטוי לבעיה חמורה יותר האיבחון מה ומה יעשה רק באמצעות בדיקה טובה.

27/04/2003 | 15:49 | מאת: מירי

בקשר לתשובתך.. איזו בעיה חמורה עלולה להיתפתח עקב תופעות אלו?

מנהל פורום אורתופדיה