רצועה צולבת קידמית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/04/2003 | 17:51 | מאת: דן

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח לשיחזור רצועה בברך + אורטוסקופיה. בתקופה זו עבדתי עם הסי, פי ,אם עד סוף הטווח קרי 110 מעלות, כמו כן עשיתי פיזיוטרפיה באופן מבוקר. לפני 4 ימים החלו לי כאבים עזים מעל הפיקה ומתחתיה , כאבים אשר גורמים לי קושי רב בכיפוף הברך עם משקל ולעיתים במצב סטטי. בגלל הכאבים הפסקתי את הפיזיו' . האם אלו כאבים שיגרתיים בגלל הניתוח??האם בשלב זה מספיק כדור ויאוקס?? האם יש צורך להמשיך עם הפיז'??

כןכאב מתחת לפיקה הוא חלק מן הסיפור. המשך בתרגילים לחיזוק שרירי הירך אך באופן איזומטרי והמנע מכיפוף חזק של המפרק.

מנהל פורום אורתופדיה