דלקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2003 | 13:28 | מאת: אירית

שלום רב ותודה על תשומת הלב. אני בת 47 שנים, בריאה בדרך כלל, בקרסול רגל ימין נתגלה לפני כשנתיים osteochondritis dissecans כאשר עברתי טיפולי פיזיותרפיה ורכישת מדרסים, המצב בקרסול הרגל תקין. לאחרונה, ברגל שמאלית, בקרסול, אובחנה tendinitis. מטופלת בויאוקס (מעדיפה שלא לאורך זמן- למרות שיפור). בנוסף, לאחר בדיקה -נמצא כי המדרסים (אחרי שנתיים) כבר התבלו ואני בתהליך של רכישת והכנת מדרסים חדשים. עצמאית החלטתי על חבישת גרב אלסטית. 1. האם יש לך רעיון (כמובן לא פולשני) לשיפור וטיפול - הכאבים נסבלים אבל מטרידים. 2. מה משך הזמן שעלול להימשך? 3. האם חימום מקומי עלול לסייע 4. האם המדרסים שנתבלו יכולים להיות הגורם שהביא ל tendinitis המון תודות

ראשית עליך לגלות לי מיהו הגיד החולה( טנדיניטיס= דלקת של גיד) שכן סביב הקרסול יש 16 גידים.

מנהל פורום אורתופדיה