ניתוח גב בעזרת ליזר או שיטה אחרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/03/2000 | 18:36 | מאת: mane

לכבוד היתי רוצה לדעת מידע על ניתוח גב ? ואם ניתוח או טיפול בעזרת ליזר?

שלום mane קשה מאוד לספק מידע כללי על ניתוחי גב שלא כתשובה על שאלה ספציפית. ליזר כיום משמש בניתוחים מסויימים (עיניים לדוגמא) אולם איננו מקובל כטיפול בבעיות גב. השיטות המתקדמות בניתוחי גב עושות שימוש בארתרוסקופיה (ניתוחים דרך חתכים קטנים באמצעות מצלמות וידאו מתקדמות וסיבים אופטיים). ד"ר רון למדן

אתה בטח מתכוון לאנדוסקופיה שהרי אין מדובר בניתוח בתוך מפרק אלא בצורת גישה לעמוד השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה