כאבי בירכיים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2003 | 22:42 | מאת: תמרה

שלום! אני חודשיים לאחר לידת בני הבכור. מאז הלידה אני סובלת מאד מכאבים בבירכיים כאשר אני מתרוממת מישיבה לעמידה והפוך, כשאני מתיישבת על כיסא. חשוב לי לציין כי אין הכאב מלווה בזרמים ואין זה כאב בשריר אלא כאב במפרק עצמו. כמו כן כואבים לי מאד המפרקים של האגודלים בידיים. הדבר מאד מקשה עלי בטיפול בתינוק. חשוב לי לציין כי הלידה שלי היתה יחסית קצרה וקלה. אשמח על כל תשובה שכן התור שלי לאורטופד הינו רק בעוד שבועיים. תודה רבה

לא ברור לי לאיזה תשובה את מצפה ומה שאלתך . אני מניח שהתשובה שאת מחפשת היא 1. אבחנה. 2. המלצה על טיפול. 3. פרוגנוזה. 4. הסבר. וכל זאת בלי שאבדוק אותך . הציפיות שלך מחמיאות מאד אבל לצערי איני סופרמן ולא סופרדוקטור.

01/07/2011 | 00:11 | מאת: לי

ממש נעצבתי לראות את תגובתך. למה אתה מתחכם ואף מעליב את השואלת?.. פשוט חוסר כבוד כלפי אותה בחורה. בסך הכל, אם אינך מעוניין לענות בכבוד המינמאלי על שאלות הפונים - פשוט אל תטרח, אני בטוחה שיהיו רופאים אחרים שיהיו מעוניינים להחליפך. גסות רוח. נקודה.

מנהל פורום אורתופדיה