כאב חזק בכף רגל שמאל -דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/04/2003 | 11:58 | מאת: ענת

מזה 3 ימים יש לי כאב חזק בכף רגל שמאל אני הולכת עם מדרסים בגלל פלטפוס חמור יש לציין,שלא קיבלתי מכה\חבלה ברגל יש לציין,שהכאב מופיע רק בהליכה בהרמת עקב ברגל - הכאב הוא צמוד לאצבעות הרגל והוא מתחזק לאחר הליכה קצרה האורטופד יכול לקבל אותי רק עוד שבוע!!!! אני לא יכולה ללכת מה לעשות בינתיים? אתה יכול להעריך מהמידע שמסרתי מה זה??? עלי לציין שאחרי החג אני חייבת לחזור לעבודה!(בעיות כלכליות .... )והיא כרוכה בהליכה הצילו ובכל זאת חג שמח ענת הלחוצה

אני יכול רק לנחש: התקרננות של העור בסולית כף הרגל. יבלתבסולית כף הרגל, נוירומה על שם מורטון. אוסטאוכונדריטיס של ראש המשט , נוון של רקמת השומן בסולית כף הרגל , שבר הליכה של המשט, דלקת של מפרק ועוד.

מנהל פורום אורתופדיה