כתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2003 | 21:51 | מאת: יהודה

שלום אני בן 41 ומתאמן עם משקולות כ 3 שנים כארבע פעמים בשבוע.לפני כ 7 שנים התחלתי לסבול מכאבים מגבילים בכתף ימין שהאבחנה היא :בוריטיטיס קלרקא[משהוא כזה].מלפני כשנה הכאבים וההגבלה נחלשו בצורה משמעותית.לפני כשבועיים החלה לי אותה בעיה בכתף שמאל,עדין לא פניתי לרופא [זמן ארוך עד לתור ].לקחתי כדורי ויוקס 1 ביום דבר שהחליש את הכאב. אני כבר שבוע שלא מתאמן.אצין שלא עשיתי שום תנועה שונה או פגיע באימונים. מה לעשות עד לבדיקה?להתאמן? לנוח? עוד ויוקס?האם ויוקס מטפל או רק נגד כאבים? בתודה יהודה מחיפה

ראשית עליך להפסיק את הפעילות הגורמת למחוש והרמת משקולות היא דרך טובה לגרום למחלתך. אשר לתרופות אלו יעילות להפחתת הכאב אך אין די בהן ויש להמנע מן התנועה המזיקה.

15/04/2003 | 22:34 | מאת: יהודה

תודה רבה

24/04/2003 | 19:33 | מאת: איציק

מה יכולות להיות הסיבות להיסטיידות בכתפיים והאם ניתוח הוא פתרון אופטימלי לבעיה

מנהל פורום אורתופדיה