קשת רחבה - מדרס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2003 | 18:16 | מאת: לימור

שלום, יש לי קשת רחבה באחת מכפות הרגליים, כך שהרגל פונה מעט החוצה. הדבר גורם לי לכאבים בקרסול מדי פעם. נשלחתי לעשות מדרס, אך הוא לא עזר. וכן קיבלתי את התחושה שהוא לא נעשה במקצועיות. האם יש רופאים או מכונים המומלצים למטרה זו ? האם יש דבר נוסף שאפשר לעשות מלבד מדרס ?

יש היום יותר ויותר רופאים ה"מתמחים"בבעיות כף רגל. כ"כ יש פודיאטרים וכירופודים. אינני נוהג להמליץ באופן יחוד יעל מישהוא במסגרת הפורום. מדרס אינו חזות הכל ויש שימוש יתר מוגזם ביותרבמדרסים.

מנהל פורום אורתופדיה