התפרקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2003 | 00:49 | מאת: יעל

אני מתאמנת במכון כושר . לאחרונה אחרי אימון על מכשיר הסקי במשך כחצי שעה, הלכתי במהירות על מכשיר ההליכה, והרגשתי כאילו הפרק בברך יצא לי מהמקום, ואני צריכה לתפוס את היציבות המתאימה כדי שאוכל לדרוך על הרגל. מאז, כאבים עזים בברך, המפרק חורק, הוא כאילו נתקע. במקביל כאבים עזים במותן, מעל העכוז, באותו צד של הברך. כשאני מנסה לייצב את עצמי - ומחזיקה חזק את הבטן , אני מרגישה הקלה. כשאני מתכופפת, אני מרגישה חריקות במקום זה. מה עושים כדי להחלים? האם כמוסות שנמכרות בבתי הטבע - גלוקוזמין - עוזרות במצב זה? תודה עבור תשובתך המלומדה חג שמח!

מצטער אבל ללא אבחנה אין דרך להציע טיפול ולשם איבחון עלי לבדוק אותך.

מנהל פורום אורתופדיה