כאב ברכיים וצעידה יומית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2003 | 20:59 | מאת: יגאל

לדר' אסא הנכבד. אני סובל מכאבי ברכיים בגלל שחיקת סחוס, יחד עם זאת אני צועד מידי בוקר בצורה נמרצת במשך שעה לפחות, לפעמים אני חש כאבים בברכיים תוך כדי הליכה, אני מתלבט האם הצעידה גורמת להרעה נוספת של מצב הסחוס וכתוצאה מכךבעתיד הכאבים יתגברו, או שאני יכול להמשיך בפעילותי ולהפסיק למנוחה כאשר מתעורר כאב.

המשך ללכת וקבל טיפול בחומרים "מגיני סחוס" כמו תרופה בשם ART-50 או תוספי מזון המכילים גלוקוזאמין וכונדרואיטין סולפט.

15/04/2003 | 10:17 | מאת: יגאל

לדר' אסא, תודה עבור התשובה, האם היא תופסת גם לגבי העובדה שאני סוכרתי טייפ-2 ,האם המרכיב גלוקוזמין שבתוסף אינו אסור לסוכרתיים?תודה. יגאל

מנהל פורום אורתופדיה