ברך-עוד שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/04/2003 | 18:15 | מאת: איילת

תודה ד"ר על התשובה לשאלתי מאתמול. רציתי בבקשה לדעת האם בינתיים ,עד שאגיע לבדיקה אצל הרופא , יש טיפול טוב יותר מויוקס וארט 50 שיוכל להפחית את הנפיחות והכאבים. ובאותו עניין- מה המינון היומי המקסימלי שניתן לקחת מהויוקס (למקרה שזה רלבנטי- אני בת 34). תודה

הטיפול באוסטאוארטריטיס אינו מבוססס על טיפולי "בינתיים" אלא על תכנון לזמן ארוך. מינון יומי לויוקס 25 מ"ג

14/04/2003 | 15:04 | מאת: איילת

כנראה לא הסברתי עצמי בצורה ברורה. התכוונתי לשאול באם נכונה השערתך שיתכן וגם נגרם קרע של המינסקוס (ואולי בשל כך הברך נפוחה מהרגיל), האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להקל על הכאבים והנפיחות עד אשר אלך לבדיקה? ושוב תודה.

מנהל פורום אורתופדיה