כאב חד בעקב - דרבן?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/04/2003 | 22:12 | מאת: אלכס

מזה חודשים אני סובל מזה,בעיקר בבקרים אך גם בהמשך היום. האורטופד המליץ על מדרס,vioxx לשיכוך ואחכ" זריקת קורטיזון למקום. קראתי את ההסבר של ד"ר לב-אל ב-http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094. בכונתי לחזור לרופא ולומר שהבעיה חוזרת וה- vioxx רק משכך את הכאב כל זמן שלוקחים אותו. לא ברור לי מההסבר מה המשך האבחון והטיפול.

כפי שציינתי ב"מאמר, שבקישור שהבאת החלק החשוב של הטיפול הוא מתיחות שלגיד אכילס ושל חותלת השעל ואף הצעתי דרכים כיצד לעשותן. כמו כן ציינתי דרכי טיפול אפשריות נוספות

13/04/2003 | 16:53 | מאת: אלכס

מנהל פורום אורתופדיה