כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/04/2003 | 08:52 | מאת: אתי

שלום, לפני חודשיים נעלתי נעליים חדשות שקצת לחצו לי. כמה ימים לאחר מכן שמתי לב שהעצם בכף הרגל שלי בולטת מעט החוצה (בצד של כף הרגל מתחת לבוהן). הלכתי לאורטופד והוא המליץ לי לישון עם סד מיוחד 6 שבועות. עד היום אני לא רואה שיפור. מה ניתן לעשות ומדוע זה קרה. אודה לך מראש על תשובתך.

מה שקרה לדעתי הוא פשוט : מכיון שרגלך כאבה הסתכלת עליה ושמת לב לעובדה שיש לך הלוקס ולגוס. הלוקס ולגוס לא ניתן לתיקון על ידי סד בלילה שכן העווג נוצר במשך היום על ידי הכוחות הפועלים עליו מצד הנעליים בעת ההליכה ואלו גדולים הרבה יותר מהכוחות המופעלים על ידי הסד.

13/04/2003 | 08:56 | מאת: אתי

כיצד אם כן, ניתן לתקן את העיוות שנוצר ומה ניתן לעשות בכדי שהמצב לא יחמיר. תודה

מנהל פורום אורתופדיה