טנדיניטיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/04/2003 | 15:16 | מאת: אריה

מזה 3 חודשים אני סובל מכאבים בגיד ברך שמאל, שאובחנו כטנדיניטיס. טיפול שמרני ( ויוקס ופסיוטרפיה) לא פתר את הבעיה. הומלץ לי להזריק קורטיזון או לעבור ניתוח. האבחנה "החדשה" היא synovitis hoffa lt . האם אני יכול "לצאת" מזה ללא זריקה או ניתוח? מה אתה ממליץ לי? האם מידרסים יוכלו לסייע לי בפתרון הבעיה? תודה.

מכיוון שאתה נותן לי שתי אבחנות שונות שאינן אפילו קרובות משפחה נראה לי שלפני שמדברים אתך על ניתוח צריך להציע אבחנה ברורה שאם לא כן איך ידעו איזה ניתוח לעשות. ?

מנהל פורום אורתופדיה