פלאטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/04/2003 | 23:26 | מאת: שלום

שלום יש לי פלאטפוס כבד שגרם לרגליים שלי להיות בצורת חצי עיגול כלומר עקומות מאד .בהליכה ממושכת יש לי כאבים.רציתי לדעת איזה ניתוח פותר את הבעיה.האם בכלל ניתן לפתור.מה משך ההחלמה. אצל מי ואיפוה כדאי לעשות ניתוח כזה.ואיפוה עושים את זה באופן פרטי

מכיון שיש רגל שטוחה מכמה סיבות ישגם מספר דיגדול של ניתוחם אפשריים החל בהעברת גידים דרך חיתוך עצמות או איחוי של מפרקים. ההחלטה האם ניתוח הוא הטיפול האופטימלי ובחירת הניתוח תלויה בממצאים בבדיקת הרגל. משך ההחלמה תלויבסוג הניתוח אשר למי ואיפוא בכך אין הפורום עוסק

מנהל פורום אורתופדיה