כדור elatrol

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/04/2003 | 04:00 | מאת: יוסי

שלום עקב " כליאת " עצב קלקניאלי בכף הרגל הוצע לי לעבור ניתוח אצל ד"ר רוחקינד לשחרור העצב. מאידך הוצע לי על ידי רופא אורטופד אחר (מנהל מחלקה בבית חולים המרכז הארץ ) להשתמש בכדור בשם elatrol במידע שקראתי על הכדור במדריך התרופות מסתבר שמדובר בכדור נוגד דכאון !!!!! האמנם כדור זה עשוי לעזור ??

אלטרול במינון נמוך יחסית (הרבה פחות מן המינון המשמש לטיפול בדכאון ) נמצא יעיל לטיפול בכאב כרוני. כיום כמעט שלא משתמשים באלטרול לטיפול בדכאון מחמת תופעות הלואי הקשות יחסית במיוחד במינון המשמש לטיפולבדכאון. עיקר הטיפול כיום באלטררול הוא במרפאות כאב

מנהל פורום אורתופדיה