כאבים לאחר ניתוח וקיבוע פמור רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/04/2003 | 11:05 | מאת: שובל

שנה לאחר שבר בפמור ניתוח וקיבוע ישנה צליעה וכאבים לאחר מיפוי עצמות פרפוזיה במיפוי הפלנרי המאוחר ובחתכי ה spectקיימת קליטה מוגברת בשליש העמצעי של הshaft עצם פמור שמאל הודגמה קליטה דיפוזית בברך ימין עם קליטה מוקדית באספקת לטרלי תחתון לסיכום לאחר שבר בשליש העמצעי של עצם ירך שמאל שינויי דריכה וממצא stress related בברך ימין כנ"ל מה מצבי בעיברית מובנת ומה עליי לעשות הלאה תודה מראש שובל

זה קצת יומרני לקבוע את מצבך על סמך הנתונים שהבאת. הנתונים עצמם אין בהם אלא דברים צפויים.

מנהל פורום אורתופדיה