דורבן ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/04/2003 | 20:21 | מאת: עמית

לרופא שלום רופא אורטופד קבע על פי צילום רנטגן שיש לי דורבן ברגל שמאל.הוא המליץ על מדרסים האם יש סעיף בנכות מטעם ביטוח לאומי שמקנה על זה אחוז משהו??ואיזה מספר סעיף? יש לי 46% נכות משוקללת וחסר לי רק מעט לקבלת נכות כללית. גם כך אני מאד מתקשה לתפקד אודה לך מאד על תשובתך

הבשורה הרעה: אין סעיף הבשורה הטובה אם אתה סובל מכאב רגליים קרוב לודאי שאין להם קשר ל"דורבן" שכן דורבן מוצאים אצל הרבה אנשים שאין להם כאב (בצילומים לאחר חבלה) ולעומת זאת אצל רבים שיש להם כאב אין דורבן. כך שאם קצת מאמץ אבחנתי אולי תמצא אצלך איזה שהיא מחלה שיש לה יצוג בקובץ התקנות של המוסד לביטוח לאומי.

מנהל פורום אורתופדיה