כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/04/2003 | 13:52 | מאת: ש.ב.

צהריים טובים לך ד"ר אסא ברצוני לשאול אותך האם לשינויי מזג האויר יש השפעה על ניתוח. כפי שכבר סיפרתי לך לפני מס' שבועות, אני עברתי ניתוח לחיתוך עצב בצד הגבי של כף הרגל כ- 7 ס"מ אורכו ולפני כיומיים החלו לי כאבים באיזור הניתוח וחשבתי האם מזג האויר ששורר בימים אלה משפיע אף על פי שהוא חם מאוד . כי לי זה נראה מוזר כי חשבתי שרק במזג אויר קר יש השפעה על איזור הניתוח שמחמיר את הכאב. לתשובתך אודה.

03/04/2003 | 18:44 | מאת: יצחק כהן

הצעתי לך בעבר ואני מציע לך אף כעת ,בענייני כף רגל מומלץ לפנות לשני הרופאים כדלקמן: דיאגנוזה-לוגר עצבים-רוחקינד שניהם מאיכילוב------ מעולים.

09/04/2003 | 12:32 | מאת: ש.ב.

תודה לך על היעוץ. אך אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר אם זה אפשרי מצידך על מנת לדעת מה היתה בעייתך וכיצד ד"ר לוגר עזר לך. מס' הטלפון שלי הוא 615763 - 053.

עליית הטמפרטורה החיצונית עשויה לגרום להתרחבות כלי בעור למטרות פיזור החום מה שמביא לגודש ורידי שעשוי לגרום לעליית הלחץ ברקמות ומכאן החמרת כאב.

מנהל פורום אורתופדיה