כאבים באצבעות הידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/04/2003 | 16:03 | מאת: ערן

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת מהו הגורם ואיך להמנע.. הבעיה היא כזאת, אני משתמש קבוע במחשב כל יום, בין 4-6שעות.. לא רצוף, אבל בדרך-כלל אני כמעט ולא מקליד, אלא ממש קצת..אני לא בצ'אטים וכאלה..טיפה תקשורת עם חברים באיסיקיו וזהו. אני ברוב הזמן משחק במשחקים, (שלא מצריכים התאמצות בהקלדה או שימוש מרובה באצבעות הידיים..יש רק איזה 3-4מקשים קבועים והעכבר), עכשיו בשבוע האחרון חל לחץ גדול בלימודים, ויש עבודה מאוד גדולה שהייתי צריך להגיש וכו'... ובקיצור עבודה ממש גדולה, הקלדתי איזה 20עמודים כמעט בקצב מאוד מהיר במשך ימים ספורים.. ומאתמול בערך, או שלשום, לא זוכר כבר.. כאשר אני מכופף את כל אצבעות הידיים כמו שעושים אגרוף רק לא לעשות מהיד "עיגול", אם הבנתם אותי.. אז כואב לי באצבע השלישית ביד הימנית. כשאני מנסה לכופף אותם אז את האצבע השלישית (בלבד) קצת לא נעים כשאני מכופף אותה עד הסוף, האחרים זה תחושה זהה... (אין כאב או משהו). אני ממש מעוניין לדעת מה הבעיה.. ואיך לגרום לכאב הקל הזה להעלם בתודה מראש, ערן.

סביר להניח שמדובר בדלקת של הגיד המכופף.

03/04/2003 | 16:08 | מאת: ערן

אז מה אפשר לעשות בנידון כדי שהמצב יחזור למצב הקודם? פשוט לתת לאצבע לנוח ולא להשתמש בה בהקלדה וכדומה? כי לפי מה שראיתי באיזה אתר לפני זמן מה שברגע שיש דלקת גידים אז פשוט לתת ליד מנוחה...

מנהל פורום אורתופדיה