כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/04/2003 | 15:46 | מאת: רונית

אני סובלת מכאבי פרקים - ראומטולוגית ציינה בפני שאין דלקת פרקים והמליצה על משכחי כאבים. בעוד רופאת המשפ' מתמידה לציין שהכאבים נובעים מגיל המעבר. הכאבים בפרקים הם עד כדי הוצאתי מיכולת תפקוד באותו איבר (גפיים). לפני 25 שנים בערך רופא שבדק את העניין טען כי הכאבים בפרקים הם תוצאה של סיבוך של "אדמת", שנדבקתי בה מבתי. אשמח לקבל חות דעת למי לפנות - לאיזה מומחה? בתודה רבה, רונית

כאב מפרקים הנו בתחום ההתעניינות של ראומטולוגים ואורתופדים. עלי לפנות איפוא לאחד מהם.

מנהל פורום אורתופדיה