לד"ר אסא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/03/2003 | 22:10 | מאת: עזריאל

שלום , בהמשך לתשובתך הקודמת לשאלתי מיום 28.3.03 אבקש לציין שמיקוד הכאב הוא ממש במרפק בנקודת הגיד מלמעלה ומקרין עד האמה השמאלית.אבקש לציין שתופעה זו מוכרת לי משנים קודמות והזרקת קורטיזון חוזרת עזרה לי,כל שאין לי פחד מסיבות אחרות אבל בכל זאת אביא זאת בפני הרופא האורטופד שלי. האם בכל זאת אתה חושב על צילום?

אני נוהג לעשות צילום ש ה מרפק במקרים עקשניים.

31/03/2003 | 12:05 | מאת: עזריאל

ד"ר,עשית היום בבוקר צילום מרפק והכל תקין. לא עשיתי מיפוי עצמות האם צריך לעשות? כ"כ האם מומלץ EPI-POINT? להקלה ממקור המאמץ?! להבנתי וויוקס וכו' לא יתרמו ממשית ויכול להמשך חודשים, אם מקור הבעיה קיים,אך לא ידוע לי מהו. תודה מראש עזריאל

מנהל פורום אורתופדיה