ניתוח tibieal plato

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/03/2003 | 08:51 | מאת: ציון ש.

לפני 8 חודשים עברתי ריסוק של הtibieal בדרגה של 5 מתוך 6 ע"פ הגדרת הרופאים עברתי ניתוח והושמתי בתוך מתקן אליעזרוב למשך 4 חודשים . לעצם הבעיה : קיום אני לא מצליח להגיע ליישור מלא של ברך ימין חסר לי כ-30 מעלות על מנת להגיע ליישור מלא , שום טיפול של פיזוטרפיה לא עזר (יש לציין שאני מקבל 5 טיפולים כול שבוע וזה כנראה לא עוזר . מה לדעתך ניתן לעשות ? והאם ניתן לחזור וללכת רגיל ללא צליעה בעתיד? שכחתי לציין שעברתי ניתוח אוטוסקופיה לפני חודש מכיוון שהרופאים חשבו שהבעיה היא בברך אבל שם מצאו רק קרע במינסקוס וקצת ליכלוך. אשמח לקבל תשובה.

אי אפשר להתייחס לבעייתך בלי לבחון את צילומ יהרגטגן ולבדוק את רגלך .

31/03/2003 | 20:24 | מאת: ציון ש.

הבנתי את תשובתך וכן תודה בכול אופן . האם ניתן לפנות אלייך אם הצילומים ע"מ לקבל חוות דעת מקצועית אם כן אשמח לקבל את כתובת המרפאה שלך ( אני למעשה נכה צה"ל אוכל להמציא לך התחייבות או לחילופין לשלם בצורה זו או אחרת)

מנהל פורום אורתופדיה