אוזגודשלטר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/03/2003 | 13:29 | מאת: רונן

שלום לך שוב ד"ר אני לא בטוח במאה אחוז אך אני חושב שמה שמציק לי זה גם הכאב המקומי וגם הבליטה המקומית של העצם - אך אני לא בטוח אם הכאב הוא רק אחד מאלה או שניהם ביחד. מה שאני כן יכול לומר בבטחה זה שיש לי כאב ( לפעמים עז ) בעת מאמץ כמו: עליה במדרגות , ובמיוחד בהתרוממות מכריעה , וכיצד ניתן לבדוק מהו מקור הכאב האמיתי? ושוב תודה לך ד"ר

אין זובעיה קשה למקם את הכאב וכל אורתופד( אני מקווה ) יודע לעשות את המלאכה.

מנהל פורום אורתופדיה