אוסטיאופורוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/03/2003 | 21:33 | מאת: אבינועם

שלום לכולם! אני עושה עבודה בנוגע למחלה אוסטיאופורוזיס, וברצוני לשאול מספר שאלות. אודה לכם אם מישהו יוכל לענות לי עליהם.... 1.כיצד ניתן לטפל במחלה לאחר שכבר פרצה? 2.האם המחלה יכולה לפרוץ כבר בגיל צעיר? אם כן כיצד? 3.מהם הגורמים התורשתיים לפריצת המחלה?

23/03/2003 | 21:48 | מאת: תיקון כתובת אי מייל

תיקנתי את כתובת האי מייל שלי[email protected] ולא [email protected] ושוב- אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בתשובות לשאלות או הפניה למקורות שיענו לי עליהם...

ראה תשובתי למטה המחלה אינה תורשתית

מנהל פורום אורתופדיה