נפיחות בפרקי הידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/03/2003 | 19:21 | מאת: רמה

שלום פרקי יד ימין התנפחו וכואבים.בפרק העליון הנפיחות חזקה יותר וכן הכאבים.לדברי רופאת המשפחה זאת הצטברות מלחים ואין לכך טיפול. האומנם אין שום טיפול והמצב ילך ויחמיר ועלי לדעת מראש שהכאבים ילכו ויתגברו.?.

איני יכול לתאר לעצמי עלאיזה "מצב " את מדברת. אלו מפרקים נפגעו כמה זמן מה קורה לבד מנפיחות ? בכלמקרה "הצטברות מלחים " זה לא לעניין.

25/03/2003 | 19:47 | מאת: רמה

נפגעו פרקי האצבעות. הם נפוחים . כואבים וקשה לי לסגור את כף היד. בקור הכאבים מתגברים והנפיחות גדלה. בפרקים הקרובים לצפורן קימת התעבות ואודם. התהליך נמשך כחצי שנה והמצב מחריף .

מנהל פורום אורתופדיה