ניתוח קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/03/2003 | 17:04 | מאת: רנה

בהמשך לתשובה שלך לשאלתי מה-18.03 ברצוני רק לשאול אותך לאחר שביקרנו במרפאת חוץ אורטופדית של בית החולים,שבהורדת התפרים,בגלל הסכרת הצלקת לא נסגרה והרופא החליט לגבס את הרגל למשך שבועיים. האם זהו מהלך נכון? בעלי סובל כאבים חזקים ואצבעותיו בצבע כחול,שחור ואין תחושה.האם עלינו לחזור לבית החולים או לחכות?נאמר שיתכן וישנה פגיעה בעצב.

טיפול בגבס לפצעים ברגליים חולות סוכרת זו שיטה מקובלת למדי. לגבי מצב זרימת הדם בכף הרגל של בעלך הדבר טעון בדיקה על ידי ראיה ומישוש ולא בהתכתבות

מנהל פורום אורתופדיה