קרע ברצועה צולבת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/03/2003 | 15:42 | מאת: אבי

ב 07/02 עברתי ניתוח שיחזור רצועה. ההחלמה הייתה מצוינת ולא סבלתי מכאבים בשום שלב של ההחלמה. לאחר כ4 חודשים כבר חזרתי לפעילות כמעט מלאה(למעט משחקי כדור למיניהם). יש לציין כי עדיין אין לי יישור לא של הברך חסרות כ-5 מעלות ליישור מלא לפי דברי הפיזיותרפיסט. בשבועיים האחרונים התחילו לי כאבים באיזור הגיד של הברך. אשר מונעים ממני את היישור המלא של הברך ומקשים עלי את ההליכה. האם מדובר בדלקת או בהחמרה של המצב? תודה , אבי

כאב בקדמת הברך באזור הפיקה והגיד היוצא ממנה הנם אחד הסיבוכים השכיחים של הניתוח לשחזור רצועה צולבת. סיבת הכאב אינה ממש ברורה

23/03/2003 | 12:14 | מאת: אבי

האם ישנה דרך לטפל בכאב זה או שהוא פשוט יעלם?

מנהל פורום אורתופדיה