פרופיל צבאי ופלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/03/2003 | 13:49 | מאת: רותם

שלום! אני בן 16 ואורטופד גילה אצלי פלטפוס. רציתי לדעת איך יתכן שהדבר קרה רק עכשיו מכיוון שרק לאחרונה החלו כאבים בגב התחתון. בנוסף רציתי לדעת כמה פרופיל צבאי יורד בעקבות הבעיה. תודה מראש.

פלטפוס אם יש לך , נמצא אצלך מזמן. אין שום קשר בין פלטפוס לכאב גב תחתון

אופפפס שחכתי. פלטפוס אינו בהכרח סיבה להורדת פרופיל

21/03/2003 | 20:28 | מאת: רותם

ממש הרגעת אותי תודה! אז בעצם, מה אתה ממליץ לי לעשות עכשיו? הלכתי לקופת חולים והרופא בדק ונתן לי מרשם ללכת לעשות מדרסים. הוא אמר שכל עוד אהיה איתם הכאבים בגב יפסיקו. כלומר, יכול להיות שזה לא פלטפוס?

מנהל פורום אורתופדיה