כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/03/2003 | 11:24 | מאת: ורדית

שלום, יש לי פלטפוס (שטוח) . אני הלכתי לסידרת שטח ("טיול" של קורס הכנה לצה"ל של 3 ימים) שהתקיימה בחנוכה ולא ידעתי שיש לי פלטפוס. לאחר הטיול צלעתי ואח"כ היו כאבים בכפות רגליים , האורטופד אמר לנוח ולעשות מדרסים אז עשיתי וכעת כשאני רצה יש כאבים בקרסול. ה"טיול" כולל מסע אלונקות של 4 ק"מ ועוד אחד של 10 ק"מ. יש לי 3 שאלות : 1)באיזה מקומות בכף רגל המדרס אמור להפסיק את הכאבים? 2)לפי מה שסיפרתי מה עליי לעשות כעת ? 3)האם כדאי לי ללכת למסע אלונקות של 10 ק"מ שיתקיים מחר ? כל הכובד של האלונקה יהיה על כפות הרגליים, או שלא לסחוב אלונקה ורק ללכת 10 ק"מ. בתודה מראש, ורדית

אני מקווה שעמדת בהצלחה בטיול. למרבית הצער לא הגעתי אל הפורום בתקופת הזמן הקצרה שהקצבת לי . אחרי הכל הפורום זה רק תחביב לשעות הפנאי .

21/03/2003 | 18:24 | מאת: ורדית

שלום , ברצוני לדעת באיזה מקומות בכף הרגל המדרס אמור להפסיק את הכאבים ?. האם הכאבים בזמן ריצה/ הליכה הם בעייתים (שנובעים כנראה מהפלטפוס כיוון שעשיתי בדיקות דם וצילומים לכף רגל) , יכולים לגרום לנזק ? לפי מה שסיפרתי בהודעה הקודמת האם זה מומלץ בשבילי לעשות פעילות גופנית (בקורס הכנה לצה"ל ובכלל), כמו: מסע אלונקות, ריצות וכד' . בתודה מראש, ורדית

מנהל פורום אורתופדיה